نوشته شده توسط : justin

Ken jij over de rode laserpen van deze winkel? De rode balk is intens krachtig. Doorgaans kunt u rond dit door het aanpassen van de schroeven in het midden, schakelt u de buis in de berg te krijgen van de lichtbundel zo dicht bij mogelijk gecentreerd en vervolgens aanpassen van uw centreren schroeven vanaf daar. Dat is zeker niet ideaal, en je kunt eindigen met de stelschroef die niet toegankelijk is. Dus gewoon worden gewaarschuwd dat je een prul krijgen kan en dat dit niet precision engineering. Alle metalen voelt zeer stevig en als de zon begint te dalen de stip is zeer seeable op 35yards. Beugels zijn ook alle metalen. Ik heb troy industrie rails en kant berg was een beetje krap op eerst maar eens op zijn daar te blijven. I 'm gonna kopen meer voor verjaardag en Kerstcadeaus.

Kun je verslaan niet de prijs voor een dergelijke goede laserpen. Mijn onmiddellijke zorg is dat ik gewoon open vak heb een object ontvangen maar na het aanzetten van voor de eerste keer ik niet al die betrokken zijn met die ben. De laserpen zelf is klein op ongeveer 4 3/4 inch en past heel goed in mijn hand. Voor nu is dit nog steeds een goed product. Ik zal doen wat extra testen op de lichte modi en de duurzaamheid van de 50mW groene laserpen. Ik liep door het proces van de terugkeer, dan in het weekend terwijl ik te wachten zat om het afzetten op het postkantoor dat heb ik besloten om te proberen een ander setje batterijen. Mine kwam met een batterij, die had ongeveer 5 minuten van het leven. Ik kocht een andere batterij. De aanblik komt niet overeen met het vermogen van stroom. Tot het punt dat het storend is.

50mW groene laserpen

Als je net als veel van een man als ik ben, dan u met dit ding voor dagen spelen zal. De bundel is duidelijk zichtbaar 's nachts en is gemakkelijk instelbaar. Mijn enige probleem met het is dat de batterijen vrij snel sterven en vervangingen zijn niet goedkoper. Het zal mij in het gedeelte algemeen snel krijgen. In mijn geval, ik alleen heb of korte minder dan één seconde uitbarstingen, dus dat geen probleem voor mij moet. Ik ben blij met deze aankoop. Ik wilde een goedkope laseraanwijzer voor een test-build op mijn geweer. Ik was blij toen dingen goed gewerkt en ging op zoek naar een betere vervanging. Het is zeker krachtig en zal licht werpen verschillende honderd yards's nachts als je het tot de kleinst mogelijke instelling van de lichtbundel richten.

Helaas, een volledige op-OffCycle verandert ook tussen modi, die brengt ons naar onze eerste (potentiële) probleem: ondanks zijn uiterlijk, dit is NIET een tactische laserpen. Ik heb niet geschoten met het nog, maar ik zal niet verbaasd zijn als hij snel sterft. Beoordelen van de kwaliteit, is het duidelijk dat het zal niet duren. Proberen te morrelen door modi (geloof me, de flitser is zeer desoriënterende in een donkere kamer) als split-seconden zaak is niet ideaal, ongeacht hoe gemakkelijk het is om te schakelen tussen hen. Gelukkig, de lichtbundel is krachtig genoeg dat u zorg voor voldoende secundaire scatter aan het licht van de rest van de kamer binnen, maar buiten je SOL. Geen woord nog niet over houdbaarheid/levensduur, maar ik verwacht niet veel van iets in deze prijsklasse ook. Amazon heeft de neiging om enkele schroef-ups in verpakking en verzending. Spul is vrij vaak ontbreekt of gebroken.

Ik zal erachter te komen hoe foto's posten als iemand zou willen zien van de internals. De touch-switch kreeg een beetje dubieus na ik het installeerde en ik wilde om erachter te komen waarom. I 'm gonna voeg een vleugje soldeer aan het gezicht van de printplaat en kijk of dat de verbinding verbetert. Kortom, ze zien er allemaal hetzelfde, kijk rond dezelfde torentje knoppen, dezelfde waarschuwingen op de uitlaat dekking, hetzelfde lichaam en Weaver klem. Één item te merken er is een platte voorjaar dat is zowel een grond voor de laser en het evenwicht van de teller voor de schroeven van de aanpassing. Ik zou denken dat een beetje tv zodra deze is ingesteld en op de juiste plaats (moet 180 graden vanaf de locatie van de aanpassing schroeven) kan doen gelden.

Globaal is het een goedgebouwde eenheid en werkt zoals beschreven. Deze rode laseraanwijzer voelt goed in de hand en licht van gewicht, een beetje op het groot formaat dus ik weet dat het is er in mijn zak of op mijn riem. Wij kozen voor een pakket van oplaadbare batterijen zodat we waren niet voortdurend van gooi-aways omwisselen, en ik denk dat dit de beste optie is. Het lijkt vrij nauwkeurig, en het heeft de wijzerplaten aan de zijkanten om af te stemmen het alsof u om dit te gebruiken voor het schieten. Ik kan niet echt serieus deze 200mW laserpen. Het kwam in wat lijkt te zijn conditie, met een oude rommelig getapete doos gebruikt. Dit product kwam verpakte Nou, ingekapseld in schuim en was gemakkelijk te achterhalen zijn gebruik en montage kiest u om dit op een vuurwapen. De lichtbundel zelf is zeer krachtig, zoals we op doelstellingen tot getest 2,5 mijl afstand 's nachts, waarin zij heeft geen probleem raken.



:: برچسب‌ها: laserpen ,
:: بازدید از این مطلب : 171
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : justin

U kunt kopen een laserpen, en het bedrag dat je kan verschuiven het doel punt is iets minder dan een graad. Een keer heb ik het uiteindelijk gedaan maar het lijkt vrij stabiel. Als het niet voor de moeilijkheden in de waarneming van het in deze zou een 5-sterren beoordeling. De terugslag veroorzaakt de andere laser om te stoppen met werken. Ik heb alleen shot van rond de 60 ronden met het gemonteerd aan de AR, maar de andere laser gepoept na minder dan 20 rondes. Dit is een hoogwaardige heldere groene laser en doet je goed. Ik maakte een aangepaste ophanging voor. U kan de installatie van de remote switch op een locatie in de buurt van uw vinger voor gemakkelijke toegang of gewoon plaats de achterste knop dop en druk met je vinger voor instant op.

Het meest van belang is dat ik een 300-werf doel op mijn ranch, dat ik kon zien dat de groene punt in de middag!! Het is een beetje compacter dan de meeste van de groene laser van de aanbiedingen, ongeveer 30% kleiner. Het maakt gebruik van een gemeenschappelijke laserpen of zaklamp batterij. De lader is goedkoper en maakt gebruik van losse magneten te houden en het opladen van de batterij, maar het werkt. Dat is een bonus, als ik niet deze te kopen voor een lader. Het heeft een klein plastic lens van de laser gaat door. Het duurde een tijdje aan te komen, maar het is de beste groene laserpen nog. Ik ben zeer tevreden. De meegeleverde batterij heeft sterven na ongeveer een uur van gebruik.

laserpen groen

Geweldig product, en een veel hogere kwaliteit dan verwacht. Anders dan dat hij graag de groene laserpen. Wij raden dit item naar de andere vuurwapen eigenaar die op zoek zijn naar een goede straal. Ik kreeg de Nino tactische groene laserpen binnen een paar dagen na het bestellen. Het kwam mooi en veilig verpakt in een zware doos met vormen gemonteerd schuim plaats om vast te houden alles op zijn plaats. De enige teleurstelling was dat de batterij dood was en dat kwam, dus ik moest het kopen van een 3V batterij. Uitstekend product dat u zal er geen spijt van krijgen. Ontvangen van dit product op een korting op de prijs voor mijn eerlijke review. Ik denk dat het goed zal worden ontvangen. Ik kocht dit item voor mijn man een pistool.

De laser wordt geleverd met zowel een Picatinny rail mount en een vat of shotgun tube mount voor veelzijdigheid. Ook schepen met een klik op de knop off rechtstreeks op de laserpen of een optionele fm-drukschakelaar voor montage vooruit op een geweer of shotgun. De groene laser is zo veel feller dan de standaard rode lasers. De laser is volledig verstelbaar voor zowel windage en hoogte voor uiterste precisie. De laser is een beetje langer dan ik verwacht had, maar ziet er geweldig uit op mijn geweer. Het meet ongeveer 5" in lengte. Algemeen ik ben erg onder de indruk van de Nino groene laserpen.

Ik heb het item ontvangt een korting voor mijn eerlijke en informatieve review echter op geen enkele manier heeft het invloed op mijn mening. Mijn review is uitsluitend gebaseerd op mijn ervaringen met dit item. Het is een groene laser met drukschakelaar ontworpen om te passen in 1-inch ringen (25,4 mm buitendiameter). Deze foto ' s zijn genomen net na zonsondergang (buitenverlichting 55 lux). In het volle daglicht niet zo helder, natuurlijk. Het wordt geleverd in een mooi beklede doos knip te passen op alle onderdelen. De groene laserpen heeft aanpassingen voor windage en de hoogte, zodat u kunt nul in met uw laserpen. Wees voorzichtig niet aan te wijzen in de lucht.

Ringen die lijken te passen standaard past, en een figuur 8 mount waarvan ik denk dat is de Picatinny de berg, maar ontworpen om de 100mW groene laserpen en een 1" optische bereik. (Ik heb niets met een Picatinny rail.) Misschien wel de meest verstandige opstelling. Ze hebben screw-on covers. Voor een sniper, dit is alleen zinvol schemering tot dageraad. Onder die omstandigheden zeker. Het was eenvoudig om de batterij te installeren, slechts door het losschroeven van de rug, het plaatsen van de nieuwe batterij met de positieve, en breng het terug.

 



:: برچسب‌ها: laserpen ,
:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 مهر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : justin

Ik kan niet in staat zijn om dit te gebruiken voor wat ik bedoeld, maar ben zeer tevreden met de klantenservice. Deze krachtige blauwe laserpen is perfect voor iedereen. Het is lang genoeg dat ik het potentieel als een stokje gebruiken kon als ik moest. Ik hou van de laserpen, iedereen moet een in de auto in mijn mening. Ik ben niet zeker of het is een favoriet omdat op zijnde kundig voor aanpassen van het licht dat schijnt of de chip die deel uitmaakt van het. De set wordt geleverd met een oplaadkabel voor de oplaadbare batterij. Er is een bereik dat het schijnt van, een raar gevormde vierkante thingie tot een grote cirkel. Het komt met het juiste snoer nodig.

De blauwe laserpen gehanteerd zoals te tovermiddel. In feite, werden we serieus verbaasd hoe krachtig het is! In het licht van alles, ik mijn review tot 5 sterren zijn veranderd en dit product van harte aanbevelen. Aan het einde van de laser is er zelfs een glasbreker die kan worden gebruikt in geval van een noodsituatie in het leger te breken van een venster. Ik kocht het zodat ik naar de sportschool nachts lopen kon nadat ik thuis van het werk, met enige bescherming, maar met het koelsysteem gekoppeld is het veel te lang te onopvallend kijken. Deze krachtige laserpen, wanneer samengesteld, is langer dan een van degenen.

laserpen 5000mW

Het enige dat maakt me een ster opstijgen is dat wanneer mijn man trok het uit de doos, een splinter van het staal (de zwarte die rond de laserpen gaat) geschaafde uit en in mijn man's hand stapte, waardoor hij bloeden (zijn sharp). Ze contact met me terug, aangeboden ter vervanging van de tool en verstuurd naar een vervangende ASAP. Het schijnt te zijn dat de metalen punt op het einde van de 5000mW laserpen eventueel is ontworpen om het breken van glas of als het beschrijven als een aanval hamer. Het was bijna als metalen krullen die kwam uit. Wees voorzichtig wanneer je trek het uit de doos! Anders, het is geweldig. Ik kreeg een korting/monster in ruil voor een onbevooroordeelde herziening. Ik weet echter dat de laser niet werkte zelfs nadat hij probeerde om het te laden voor meer dan een dag.

Dit is geweldig om te nemen camping of backpacken, een laser en een koelsysteem zijn beide essentiële items bij de hand hebben en het hebben van hen in één compacte item is geweldig! De blauwe laserpen voor mij was het meest interessante deel. Het licht is focusseerbare. Nu, ik ben niet zeker als dit gemeenschappelijk zijn, maar het was een eerste voor mij om te gebruiken. Het is zeer krachtig. Vervolgens uitzoomen naar een grote kring van licht dat onze woonkamer ruimte gevuld. De laser heeft ook de koeling sectie aan. Het kan dus uw behoeften dienen als een zelfstandige laser vanwege het ingenieuze ontwerp. Ik zou opnieuw kopen. Mijn review is uit de hoek. Camping, misschien jacht of buiten gebruik. Overleven behoeften zoals een goed hulpmiddel van de go-tas. Het is een kwalitatief hoogwaardige laser met een chip.

U kon gebruiken om te snijden om het even wat van een gordel riem tot uw biefstuk als u bent vergeten om een camping. Gebaseerd op mijn geschiedenis van beoordelingen die u zien zult dat ik niet bang ben om de stem van een product als "slecht", gebaseerd op een slechte performance, slechte kwaliteit, of het zelfs niet uitvoeren als verwacht. Het laadt in een paar uren dan de blauwe laserpen zeer krachtig is heeft een tool voor het ponsen van een venster in een auto als u in geval van nood wilt. Het koelsysteem heeft een getande en rechte rand. Onze kamer is ongeveer 14 voeten door 20 voet. Ik was zeer onder de indruk van deze functie persoonlijk. Het is zeer scherp. Binnenkant van het langere stuk is waar de chip ligt, de chip leek los en wiggly, maar na het draaien van het tegelijk It twee het aangescherpt rechts.

Ik werd voor het eerst onder de indruk van het geval, dat het komt in. Ruwe omstandigheden moet worden omdat de laser zelf een beetje onverwoestbaar afkan lijkt. U kunt ook configureren voor het gebruik van het aan de ene kant, terwijl het koelsysteem anderzijds is. Of u kunt configureren om te verbergen van de chip binnen terwijl waardoor het extra lange. Of u kunt vertrekken ze individueel om één te gebruiken in elke hand apart. Inschakelen en uitschakelen je gewoon druk op de knop aan de zijkant van de laser. Ik ontvangen dit product tegen een gereduceerde prijs in ruil voor mijn eerlijke review. De sterkste10000mW laserpen heeft een scherpstelring aan te passen van de lichtbundel. Het wordt geleverd met lader en batterij. De chip is tanto stijl, redelijk scherp uit de doos, maar kan worden verbeterd met een beetje honing.



:: برچسب‌ها: blauwe laserpen ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 1 فروردين 1390 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد