نوشته شده توسط : justin

Ken jij over de rode laserpen van deze winkel? De rode balk is intens krachtig. Doorgaans kunt u rond dit door het aanpassen van de schroeven in het midden, schakelt u de buis in de berg te krijgen van de lichtbundel zo dicht bij mogelijk gecentreerd en vervolgens aanpassen van uw centreren schroeven vanaf daar. Dat is zeker niet ideaal, en je kunt eindigen met de stelschroef die niet toegankelijk is. Dus gewoon worden gewaarschuwd dat je een prul krijgen kan en dat dit niet precision engineering. Alle metalen voelt zeer stevig en als de zon begint te dalen de stip is zeer seeable op 35yards. Beugels zijn ook alle metalen. Ik heb troy industrie rails en kant berg was een beetje krap op eerst maar eens op zijn daar te blijven. I 'm gonna kopen meer voor verjaardag en Kerstcadeaus.

Kun je verslaan niet de prijs voor een dergelijke goede laserpen. Mijn onmiddellijke zorg is dat ik gewoon open vak heb een object ontvangen maar na het aanzetten van voor de eerste keer ik niet al die betrokken zijn met die ben. De laserpen zelf is klein op ongeveer 4 3/4 inch en past heel goed in mijn hand. Voor nu is dit nog steeds een goed product. Ik zal doen wat extra testen op de lichte modi en de duurzaamheid van de 50mW groene laserpen. Ik liep door het proces van de terugkeer, dan in het weekend terwijl ik te wachten zat om het afzetten op het postkantoor dat heb ik besloten om te proberen een ander setje batterijen. Mine kwam met een batterij, die had ongeveer 5 minuten van het leven. Ik kocht een andere batterij. De aanblik komt niet overeen met het vermogen van stroom. Tot het punt dat het storend is.

50mW groene laserpen

Als je net als veel van een man als ik ben, dan u met dit ding voor dagen spelen zal. De bundel is duidelijk zichtbaar 's nachts en is gemakkelijk instelbaar. Mijn enige probleem met het is dat de batterijen vrij snel sterven en vervangingen zijn niet goedkoper. Het zal mij in het gedeelte algemeen snel krijgen. In mijn geval, ik alleen heb of korte minder dan één seconde uitbarstingen, dus dat geen probleem voor mij moet. Ik ben blij met deze aankoop. Ik wilde een goedkope laseraanwijzer voor een test-build op mijn geweer. Ik was blij toen dingen goed gewerkt en ging op zoek naar een betere vervanging. Het is zeker krachtig en zal licht werpen verschillende honderd yards's nachts als je het tot de kleinst mogelijke instelling van de lichtbundel richten.

Helaas, een volledige op-OffCycle verandert ook tussen modi, die brengt ons naar onze eerste (potentiële) probleem: ondanks zijn uiterlijk, dit is NIET een tactische laserpen. Ik heb niet geschoten met het nog, maar ik zal niet verbaasd zijn als hij snel sterft. Beoordelen van de kwaliteit, is het duidelijk dat het zal niet duren. Proberen te morrelen door modi (geloof me, de flitser is zeer desoriënterende in een donkere kamer) als split-seconden zaak is niet ideaal, ongeacht hoe gemakkelijk het is om te schakelen tussen hen. Gelukkig, de lichtbundel is krachtig genoeg dat u zorg voor voldoende secundaire scatter aan het licht van de rest van de kamer binnen, maar buiten je SOL. Geen woord nog niet over houdbaarheid/levensduur, maar ik verwacht niet veel van iets in deze prijsklasse ook. Amazon heeft de neiging om enkele schroef-ups in verpakking en verzending. Spul is vrij vaak ontbreekt of gebroken.

Ik zal erachter te komen hoe foto's posten als iemand zou willen zien van de internals. De touch-switch kreeg een beetje dubieus na ik het installeerde en ik wilde om erachter te komen waarom. I 'm gonna voeg een vleugje soldeer aan het gezicht van de printplaat en kijk of dat de verbinding verbetert. Kortom, ze zien er allemaal hetzelfde, kijk rond dezelfde torentje knoppen, dezelfde waarschuwingen op de uitlaat dekking, hetzelfde lichaam en Weaver klem. Één item te merken er is een platte voorjaar dat is zowel een grond voor de laser en het evenwicht van de teller voor de schroeven van de aanpassing. Ik zou denken dat een beetje tv zodra deze is ingesteld en op de juiste plaats (moet 180 graden vanaf de locatie van de aanpassing schroeven) kan doen gelden.

Globaal is het een goedgebouwde eenheid en werkt zoals beschreven. Deze rode laseraanwijzer voelt goed in de hand en licht van gewicht, een beetje op het groot formaat dus ik weet dat het is er in mijn zak of op mijn riem. Wij kozen voor een pakket van oplaadbare batterijen zodat we waren niet voortdurend van gooi-aways omwisselen, en ik denk dat dit de beste optie is. Het lijkt vrij nauwkeurig, en het heeft de wijzerplaten aan de zijkanten om af te stemmen het alsof u om dit te gebruiken voor het schieten. Ik kan niet echt serieus deze 200mW laserpen. Het kwam in wat lijkt te zijn conditie, met een oude rommelig getapete doos gebruikt. Dit product kwam verpakte Nou, ingekapseld in schuim en was gemakkelijk te achterhalen zijn gebruik en montage kiest u om dit op een vuurwapen. De lichtbundel zelf is zeer krachtig, zoals we op doelstellingen tot getest 2,5 mijl afstand 's nachts, waarin zij heeft geen probleem raken.



:: برچسب‌ها: laserpen ,
:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 آبان 1395 | نظرات ()